Vi bygger kommersiella fastigheter och bostäder

Scroll

Om

Zengun är ett japanskt begrepp som fritt översatt betyder "Hela Teamet". För oss betyder Zengun en komplett leverantör och samarbetspartner. Vi jobbar dagligen för att leva upp till det namn vi valt.

För att leva upp till det namn vi valt krävs en organisation av individer som jobbar åt samma håll. En av styrkorna i Zengun är att kombinera duktiga individer till team som kompletterar och assisterar varandra i utmanande byggprojekt. Tillsammans jobbar vi med effektiv projekt- och produktionsledning... läs mer

Värderingar

Våra värderingar är grunden i den företagskultur som Zengun har och vill utveckla. Värderingarna är också grunden för hur omvärlden och Zenguns kunder uppfattar bolaget. I syfte att mogna och utvecklas som företag så arbetar Zengun aktivt med att identifiera de värderingar som finns i företaget.

 • Projektet i centrum  

Zengun är ett ramverk för att driva projekt för kundens räkning. Lyckade projekt ger utrymme att utveckla ramverket och i sin tur förädla projektverksamheten.

 • Människorna i centrum 

Personlig... läs mer

Nu är gångbron på plats

Affärsidé

Zengun är ett företag som driver och drivs av projekt - Det är vår affärsidé

Vi har Stockholm som vår hemmamarknad, och vår verksamhet är att hjälpa andra att förverkliga sina drömmar, genom att bygga deras fastigheter.

Vårt fokus är på kommersiella fastigheter, men vi breddar projektportföljen med såväl bostadsprojekt som projekt åt offentlig sektor. 

Vi... läs mer

Vision

Zengun vill växa och fortsätta utvecklas som en betydande och respekterad aktör på Stockholmsmarknaden

 • Zengun tar sikte mot att bli företaget som alla vill verka och vara i - Ett förstaval som arbetsgivare!
 • Zengun strävar efter att bli en drivande kraft inom utvecklingen av vår bransch
 • Zengun vill bli ansett som ett företag som tar kloka, väl övervägda beslut både för bolaget... läs mer

Projektmål

Inget projekt är perfekt - det finns alltid utrymme för förbättring, innovation och utveckling. För att uppnå ständig förbättring ska vi blanda beprövade lösningar med nyfikenhet och innovation utan att förlora fotfästet. Det är kul att lyckas. Det gör ont att misslyckas.

I våra projekt siktar vi alltid mot att: 

 • Zengun vill uppfattas som bolaget med de mest kompletta och engagerade medarbetarna
 • Zengun arbetar för att kunderna ska värdesätta den kompetens som finns i bolaget likväl som det ska vara uppenbart att bolaget har en mogen helhetssyn... läs mer

Inköp

På Zengun vet vi att en av spetskompetenserna i ett lyckat byggbolag är att ha kostnadseffektiva kompetenta inköp. Där aspekter, kvaliteter och konkurrensutsättning utförs både på den nationella marknaden, likväl som på den internationella marknaden.

Att samarbeta med oss på Zengun innebär att ta del av vår optimerade inköpsprocess, väl framarbetade rutiner, metodiska upphandlingstekniker, lyckade samarbeten och gynnsamma ramavtal. Det finns en lärdom i alla samarbeten och det är ett verktyg som gör oss till en flexibel samarbetspartner som... läs mer

"Vi är övertygade om att hållbart byggande är en förutsättning för ett framtida hållbart samhälle."

Jobba hos oss

För att kunna utvecklas som företag måste vi kunna attrahera fler medarbetare. Vi anstränger oss hårt för att bli en mer attraktiv arbetsgivare. Har du kundfokus och är nyfiken?

jobba med oss

Kontakta oss

 • Zengun AB
  Torsgatan 21
  113 21 Stockholm
  SVERIGE