Scroll

Om Unizen

Hur lyckas man ha branschens mest engagerade medarbetare? För oss ligger svaret dels i företagskulturen, men också i förmågan att attrahera och utveckla medarbetare.

Det startar redan i vårt traineeprogram och våra studentkontakter, och fortsätter sedan med strukturerade utvecklingsplaner för alla våra medarbetare. Att veta vad möjligheterna är och vilka krav som ställs är motiverande och engagerande.

En av våra styrkor är att vi har medarbetare genom hela kedjan, från tidiga skeden och projektering, via installationsteknik och ledning till våra yrkesarbetare som är den yttersta spetsen i produktionen. Alla genomsyrade av det som är zengunkulturen. Vi är väldigt stolta över våra medarbetare, och väljer därför att beskriva dem som superhjältar. Teamet av superhjältar blir tillsammans oslagbara.Karriär och utveckling

På Zengun har du som medarbetare möjlighet att växa tillsammans med företaget. Vi erbjuder utbildningar och diskuterar öppet om vad som krävs för att ta nästa steg.

Karriär och utveckling
"Tillsammans med våra kunder och medarbetare kan vi göra ett bestående avtryck på Stockholmsmarknaden"

Jobba hos oss

För att kunna utvecklas som företag måste vi kunna attrahera fler medarbetare. Vi anstränger oss hårt för att bli en mer attraktiv arbetsgivare. Har du kundfokus och är nyfiken?

jobba med oss

Kontakta oss

  • Zengun AB
    Torsgatan 21
    113 21 Stockholm
    SVERIGE