Aktuellt på Zengun

Scroll

Zengun in som partner i Proteam

30 juni 2017

Som ett led i vår friskvårdssatsning kliver vi in som partner i Race & Shine Proteam

Zengun kliver in som huvudpartner i Race & Shine Proteam, Sveriges första elitteam i triathlon. Med tanke på att Zengun fritt översatt betyder ”hela teamet” så är det ganska naturligt att vara en del av denna satsning. Med tanke på valet av atleter så kommer samarbetet bli en naturlig del av vårt friskvårdsarbete, där vi lär oss av varandra.

Teamet består av två atleter på olympisk distans, Amanda Bohlin och Ludwig Fleetwood, samt två atleter på långdistans, Sara Svensk och Fredrik Bäckson.

Mer information finns i pressmeddelandet: https://www.mynewsdesk.com/se/raceandshine/pressreleases/hetluften-direkt-foer-nya-svenska-proffsteamet-i-triathlon-race-och-shine-proteam-2042265Sture Nilsson ny COO i Zengun

Pressmeddelande Zengun har sedan starten 2009 haft en stark, stabil tillväxt och vill fortsätta växa... Läs mer här

Års- och hållbarhetsredovisning 2017

Zengun års- och hållbarhetsredovisning 2017 Stockholm 1 juni 2018 Zengun publicerar års- och hållbarhetsredovisning ... Läs mer här

Zenguncyklar

Zenguncykeln är äntligen här! Vi har nu lämnat ut cyklar till de första lyckliga medarbetarna, via... Läs mer här
"Vi är övertygade om att hållbart byggande är en förutsättning för ett framtida hållbart samhälle."

Jobba hos oss

För att kunna utvecklas som företag måste vi kunna attrahera fler medarbetare. Vi anstränger oss hårt för att bli en mer attraktiv arbetsgivare. Har du kundfokus och är nyfiken?

jobba med oss

Kontakta oss

  • Zengun AB
    Torsgatan 21
    113 21 Stockholm
    SVERIGE