Aktuellt på Zengun

Scroll

Zengun AB förvärvar RA BYGG

19 januari 2018

- Förvärvet av RA BYGG (Roland Anderssons Bygg Aktiebolag) passar väl in i vår strategi att skapa lönsam tillväxt med hjälp av tjänster inom Byggservice, säger Zenguns vd och koncernchef Ulf Jonsson. I och med förvärvet stärker vi vår position i Stockholm och breddar vårt erbjudande.

Besök dem på : www.ra-bygg.se

RA BYGG bedriver sin verksamhet i Stockholm med fokus på mindre entreprenader/byggservice, företrädesvis inom offentlig sektor. Försäljningen uppgår till cirka 250 miljoner kronor och antalet anställda är cirka 50.

- Att vi kan ta det här steget visar att Zengun är finansiellt starkt. Genom förvärvet öppnas nya möjligheter att utvinna skalfördelar i organisationen och för att ytterligare stärka marknadspositionen i Stockholm, säger Ulf Jonsson.

Zengun har genom förvärvet för avsikt att utveckla segmentet byggservice genom att skapa ett nytt affärsområde. Fokus kommer att vara mindre entreprenader, byggservice samt att erbjuda en effektiv och snabbfotad eftermarknadsorganisation.

- Våra företag kompletterar varandra mycket väl. Jag ser fram mot att utveckla RA BYGG inom Zengunkoncernen, säger Stefan Andersson vd för RA BYGG.

Övertagandet sker efter konkurrensmyndighetens godkännande.

För ytterligare information, kontakta

Ulf Jonsson, vd och koncernchef +46 (0) 703690101

Anna-Carin Bjelkeby, ekonomi- och finansdirektör +46 (0) 705806225

Stefan Andersson, vd RA BYGG +46 (0) 708505759

Pressmeddelande RA BYGG 2018-01-19


http://www.ra-bygg.se

Nytt projekt åt Fabege i Frösunda

Projektet inleds med ett omfattande schakt- och grundläggningsarbete med bland annat en geoenergianläggning.... Läs mer här

Zengun mot topp 20

Varje år så listar Sveriges Byggindustrier de 30 största ”byggföretagen”. Vad som definierar ett byggföretag... Läs mer här

Sture Nilsson ny COO i Zengun

Pressmeddelande Zengun har sedan starten 2009 haft en stark, stabil tillväxt och vill fortsätta växa... Läs mer här
"Tillsammans med våra kunder och medarbetare kan vi göra ett bestående avtryck på Stockholmsmarknaden"

Jobba hos oss

För att kunna utvecklas som företag måste vi kunna attrahera fler medarbetare. Vi anstränger oss hårt för att bli en mer attraktiv arbetsgivare. Har du kundfokus och är nyfiken?

jobba med oss

Kontakta oss

  • Zengun AB
    Torsgatan 21
    113 21 Stockholm
    SVERIGE