Aktuellt på Zengun

Scroll

Sture Nilsson ny COO i Zengun

31 augusti 2018

Sture Nilsson har rekryterats till en nyinrättad roll som Chief Operating Officer (COO) för Zengun. Han har en gedigen erfarenhet från ledande befattningar inom bygg- och entreprenadverksamhet och kommer att ingå i koncernledningen från och med 1 november 2018.

Pressmeddelande
Zengun har sedan starten 2009 haft en stark, stabil tillväxt och vill fortsätta växa och konkurrera om de riktigt attraktiva uppdragen i Stockholm.

Sture Nilsson kommer att ha en mycket central roll i det fortsatta arbetet med att utveckla Zengun, där han kommer att leda det operativa arbetet inom företaget, vara en samordnande kraft och övergripande ansvarig för Zenguns fyra affärsenheter.

Sture Nilsson kommer närmast från en position som Regionchef för Veidekke Bygg i Mälardalen.

– Jag är mycket nöjd med att Sture valt att ansluta sig till oss och vara med och forma det framtida Zengun. Våra mål är högt ställda. Vi vill mycket och med denna förstärkning skapar vi ännu större möjligheter att nå det vi föresatt oss. Sture har en lång, solid karriär inom vår bransch och kommer att bidra med ledarskap och affärsmannaskap. Stures kundfokuserade arbetssätt och den projektorienterade kultur han formats i är en perfekt matchning för oss, säger Ulf Jonsson VD och koncernchef i Zengun.

– Zengun har otroligt spännande planer framåt, och en kultur som lockar mig. Jag ser mycket fram emot att bidra i denna utveckling, säger Sture Nilsson.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Ulf Jonsson, VD och koncernchef +46 (0) 70 369 01 01
Anna-Carin Bjelkeby, ekonomi- och finansdirektör +46 (0) 70 580 62 25

Nytt projekt åt Fabege i Frösunda

Projektet inleds med ett omfattande schakt- och grundläggningsarbete med bland annat en geoenergianläggning.... Läs mer här

Zengun mot topp 20

Varje år så listar Sveriges Byggindustrier de 30 största ”byggföretagen”. Vad som definierar ett byggföretag... Läs mer här

Års- och hållbarhetsredovisning 2017

Zengun års- och hållbarhetsredovisning 2017 Stockholm 1 juni 2018 Zengun publicerar års- och hållbarhetsredovisning ... Läs mer här
"Tillsammans med våra kunder och medarbetare kan vi göra ett bestående avtryck på Stockholmsmarknaden"

Jobba hos oss

För att kunna utvecklas som företag måste vi kunna attrahera fler medarbetare. Vi anstränger oss hårt för att bli en mer attraktiv arbetsgivare. Har du kundfokus och är nyfiken?

jobba med oss

Kontakta oss

  • Zengun AB
    Torsgatan 21
    113 21 Stockholm
    SVERIGE