Aktuellt på Zengun

Scroll

Nytt projekt åt Vasakronan i Solna Strand

7 september 2016

Vasakronan väljer Zengun som entreprenör för ombyggnationen av kvarteret Nöten 5

 

Zengun har erhållit uppdraget att utföra renoveringen av hus D i kvarteret Nöten 5. Fastigheten är belägen i Solna Strand, intill Bällstaviken och är klassad som kulturhistoriskt värdefull bebyggelse.

Projektet omfattar 15 000 m² och kommer att inrymma nytt kontor för konsultföretaget COWI. Byggarbetena startas under september månad och inflyttning planeras till juni 2017.

Det känns väldigt spännande att tillsammans med en så professionell beställare som Vasakronan och den externa projektledaren från SLB ta sig an detta projekt, säger Mick Salonen, affärsenhetschef på Zengun.

”Vi är stolta över att få fortsätta bygga åt Vasakronan efter samarbetet i Kista med två nya kontorsbyggnader i kvarteret Modemet”, säger Martin Dahlgren, VD på Zengun.

För ytterligare information kontakta:

Mick Salonen, Affärsenhetschef, Zengun AB, 070-569 66 73

Martin Dahlgren, VD, Zengun AB, 076-788 97 00

Zengun mot topp 20

Varje år så listar Sveriges Byggindustrier de 30 största ”byggföretagen”. Vad som definierar ett byggföretag... Läs mer här

Sture Nilsson ny COO i Zengun

Pressmeddelande Zengun har sedan starten 2009 haft en stark, stabil tillväxt och vill fortsätta växa... Läs mer här

Års- och hållbarhetsredovisning 2017

Zengun års- och hållbarhetsredovisning 2017 Stockholm 1 juni 2018 Zengun publicerar års- och hållbarhetsredovisning ... Läs mer här
"ZENGUN VILL VÄXA och fortsätta utvecklas som en betydande och respekterad aktör på Stockholmsmarknaden"

Jobba hos oss

För att kunna utvecklas som företag måste vi kunna attrahera fler medarbetare. Vi anstränger oss hårt för att bli en mer attraktiv arbetsgivare. Har du kundfokus och är nyfiken?

jobba med oss

Kontakta oss

  • Zengun AB
    Torsgatan 21
    113 21 Stockholm
    SVERIGE