Aktuellt på Zengun

Scroll

Ekonomi- och finansdirektör (CFO) rekryterad till Zengun

22 augusti 2017

Som ytterligare ett steg på vägen mot en framtida notering av Zengun så har Anna-Carin Bjelkeby rekryterats till tjänsten som Ekonomi och Finansdirektör (CFO) från FM Mattsson Mora Group AB.

Anna-Carin är i grunden revisor, har bl.a. varit partner på PWC, arbetar sedan 2013 som CFO och kommer med färsk erfarenhet från noteringsarbetet på FM Mattsson Group AB.

acb

”Vi på Zengun AB är mycket glada över att Anna-Carin valt att komma till oss. Det är ett stimulerande men utmanande arbete som står framför oss närmsta åren. Att ha tillgång till den kompetens som Anna-Carin tar med sig känns ovärderligt och vi hälsar henne hjärtligt välkommen till oss” – säger Ulf Jonsson, verkställande direktör, Zengun AB.


För mer information:


Ulf Jonsson, verkställande direktör, 070-369 01 01 Nytt projekt åt Fabege i Frösunda

Projektet inleds med ett omfattande schakt- och grundläggningsarbete med bland annat en geoenergianläggning.... Läs mer här

Zengun mot topp 20

Varje år så listar Sveriges Byggindustrier de 30 största ”byggföretagen”. Vad som definierar ett byggföretag... Läs mer här

Sture Nilsson ny COO i Zengun

Pressmeddelande Zengun har sedan starten 2009 haft en stark, stabil tillväxt och vill fortsätta växa... Läs mer här
"Tillsammans med våra kunder och medarbetare kan vi göra ett bestående avtryck på Stockholmsmarknaden"

Jobba hos oss

För att kunna utvecklas som företag måste vi kunna attrahera fler medarbetare. Vi anstränger oss hårt för att bli en mer attraktiv arbetsgivare. Har du kundfokus och är nyfiken?

jobba med oss

Kontakta oss

  • Zengun AB
    Torsgatan 21
    113 21 Stockholm
    SVERIGE