Scroll

Jobba med oss

Människan sätts alltid i centrum eftersom våra medarbetare är vårt viktigaste kapital. ”Att vara Zengun” mynnar ut i en attityd och ett gemensamt synsätt som grundar sig i våra värdeord.

Våra värdeord

Vill du bli en del av Zengun? En del av ett annorlunda entreprenadföretag som vill sticka ut och påverka bygg- och fastighetsbranschen. Vi gör vårt yttersta för att vara en attraktiv arbetsgivare och ge motivation till ständig utveckling, både individuellt och som team. Vi vill säkerställa att samtliga medarbetare har den kompetens de behöver för att utföra sitt arbete. Vi tar ansvar, är hungriga och engagerade. Det förväntar vi oss även av våra nya medarbetare. 

Om du är intresserad – tveka inte att höra av dig!

Skicka ditt personliga brev och CV till jobb@zengun.se.


Karriär och utveckling

På Zengun har du som medarbetare möjlighet att växa tillsammans med företaget. Vi erbjuder utbildningar och diskuterar öppet om vad som krävs för att ta nästa steg.

Karriär och utveckling

Värderingar

Våra värderingar är grunden i den företagskultur som Zengun har och vill utveckla. Värderingarna är också grunden för hur omvärlden och Zenguns kunder uppfattar bolaget. I syfte att mogna och utvecklas som företag så arbetar Zengun aktivt med att identifiera de värderingar som finns i företaget.

Värderingar
"Tillsammans med våra kunder och medarbetare kan vi göra ett bestående avtryck på Stockholmsmarknaden"

Jobba hos oss

För att kunna utvecklas som företag måste vi kunna attrahera fler medarbetare. Vi anstränger oss hårt för att bli en mer attraktiv arbetsgivare. Har du kundfokus och är nyfiken?

jobba med oss

Kontakta oss

  • Zengun AB
    Torsgatan 21
    113 21 Stockholm
    SVERIGE