Scroll

Jobba med oss

Människan sätts alltid i centrum eftersom våra medarbetare är vårt viktigaste kapital. ”Att vara Zengun” mynnar ut i en attityd och ett gemensamt synsätt som grundar sig i våra värdeord.

Vill du bli en del av Zengun? En del av ett annorlunda entreprenadföretag som vill sticka ut och påverka bygg- och fastighetsbranschen. Vi gör vårt yttersta för att vara en attraktiv arbetsgivare och ge motivation till ständig utveckling, både individuellt och som team. Vi vill säkerställa att... läs mer

Karriär och utveckling

Utvecklingsmöjligheter är, för de allra flesta, en viktig del för att trivas på sin arbetsplats. På Zengun har du som medarbetare möjlighet att växa tillsammans med företaget. Vi erbjuder utbildning och diskuterar öppet om vad som krävs för att ta nästa steg.

Det finns en förutfattad mening om att entreprenadföretag endast ägnar sig åt produktion och att arbetsuppgifterna är enkelspåriga. Produktion är kärnverksamheten för ett entreprenadföretag, men det är många andra yrkesroller som stöttar och skapar möjlighet för produktionen att fortgå. För att... läs mer

Traineeprogram

Vi erbjuder ett traineeprogram som kompletterar din teoretiska utbildning med praktik och erfarenheter från verkligheten. Det som utmärker vårt traineeprogram är att vi rekryterar studenter redan från andra året på en civilingenjörsutbildning. Innan din examen har du hunnit prova på många spännande roller och arbetsuppgifter inom Zengun.

Zenguns traineeprogram riktar sig främst mot studerande på KTHs Samhällsbyggnadsprogram. Grundtanken med traineeprogrammet är att vi ska ge studenter en chans att få praktisk erfarenhet av byggbranschen under pågående studier. De praktiska erfarenheterna kompletterar dina studier. I gengäld får... läs mer

Unizen

Hur lyckas man ha branschens mest engagerade medarbetare? För oss ligger svaret dels i företagskulturen, men också i förmågan att attrahera och utveckla medarbetare.

Det startar redan i vårt traineeprogram och våra studentkontakter, och fortsätter sedan med strukturerade utvecklingsplaner för alla våra medarbetare. Att veta vad möjligheterna är och vilka krav som ställs är motiverande och engagerande.

En av våra styrkor är att vi har medarbetare genom... läs mer

Zengun Life

Zengun Life är vår hälso- och friskvårdssatsning mot att nå visionen att bli ”Sveriges aktivaste och mest välmående företag”. Satsningen består av ett antal grundkomponenter, för att möta personalen på den nivå de är idag.

För att säkerställa att den aktiva livsstilen blir bestående är det centralt att det inte blir bara en jobbrelaterad grej. Därför är grundambitionen att våra medarbetare får ta med vänner på våra aktiviteter och föreläsningar. Vi har också ett stort nätverk med andra företag som har samma drivkrafter,... läs mer

"ZENGUN VILL VÄXA och fortsätta utvecklas som en betydande och respekterad aktör på Stockholmsmarknaden"

Jobba hos oss

För att kunna utvecklas som företag måste vi kunna attrahera fler medarbetare. Vi anstränger oss hårt för att bli en mer attraktiv arbetsgivare. Har du kundfokus och är nyfiken?

jobba med oss

Kontakta oss

  • Zengun AB
    Torsgatan 21
    113 21 Stockholm
    SVERIGE