Vi tar vårt ansvar

Scroll

Hållbart byggande

Vi är övertygade om att hållbart byggande är en förutsättning för ett framtida hållbart samhälle och det är även ett ansvar vi bär med oss för kommande generationer. Vi är mycket engagerade i utvecklingen av hållbart byggande och vi strävar alltid att vara i framkant av framtidens samhällsbyggande.

HÅLLBART BYGGANDE, GRÖNT BYGGANDE, GREEN, LEED, BREEAM, GREEN BUILDING, GREEN STAR, SVANENMÄRKNING, MILJÖSTATUS FÖR BYGGNADER, ECOEFFECT, PASSIVHUS, MILJÖKLASSAD BYGGNAD

Det finns mängder av begrepp att hålla reda på. Fler är på väg in medan några är på väg ut. Vi erbjuder oss att vara er tolk och rådgivare då ni ska ta beslut.

Den allra största frågan inom detta område handlar om hur energiförbrukningen ska kunna minskas för att förbättra miljömässig hållbarhet. I dessa frågor har vi stor erfarenhet och kompetens att tillföra er. Ett hållbart byggande ska också vara socialt och ekonomiskt hållbart. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er!

Affärsidé

Zengun är ett företag som driver och drivs av projekt - Det är vår affärsidé

Affärsidé

Projektmål

Inget projekt är perfekt - det finns alltid utrymme för förbättring, innovation och utveckling. För att uppnå ständig förbättring ska vi blanda beprövade lösningar med nyfikenhet och innovation utan att förlora fotfästet.

Projektmål
"Zengun är ett företag som driver och drivs av projekt."

Jobba hos oss

För att kunna utvecklas som företag måste vi kunna attrahera fler medarbetare. Vi anstränger oss hårt för att bli en mer attraktiv arbetsgivare. Har du kundfokus och är nyfiken?

jobba med oss

Kontakta oss

  • Zengun AB
    Torsgatan 21
    113 21 Stockholm
    SVERIGE